Η 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, δε μπορεί να είναι για ευχολόγια και «ΘΑ», αλλά ημέρα απολογισμού, τονίζει σ΄ ανακοίνωση του , ο τέως δήμαρχος της Καλλιθέας και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο , Κώστας Ασκούνης, επισημαίνοντας την αδιαφορία που επιδεικνύει στα θέματα αυτά , η τωρινή Δημοτικής Αρχή της πόλης.

Συγκεκριμένα την στηλιτεύει ότι ενώ «το Φεβρουάριο του 2014, ξεκίνησε η δημιουργία ενός μεγάλου ποδηλατόδρομου από το Γκάζι έως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που αποπερατώθηκε το 2015, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ασκληπιού υπάρχει μία επικίνδυνη διάβαση, η οποία εγκυμονεί ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για τους ποδηλάτες που διασχίζουν την κεντρική λεωφόρο του Δήμου μας».
Σύμφωνα με τον κ. Ασκούνη, «εδώ και 6 χρόνια η διάβαση αυτή παραμένει ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΡΙ, παρότι υπάρχει η υποδομή για φωτεινό σηματοδότη.
Επανειλημμένως έχουμε θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δυστυχώς, η ασφάλεια των πολιτών που μετακινούνται με ποδήλατο δεν αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμαρχο Καλλιθέας», τονίζει ο κ. Ασκούνης

Προηγούμενο άρθροΗ απαράδεκτη κατάσταση του ΝΟΑΚ στη συνάντηση Αρναουτάκη – δημάρχων
Επόμενο άρθρο