Ένα εντυπωσιακά γιορτινό θέαμα με δεκάδες φωτεινά φαναράκια να στολίζουν τον Σερραϊκό ουρανό, φωτίζοντας από άκρη σε άκρη την πόλη, παρακολούθησαν οι Σερραίοι που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή, στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «ΛΑΜΠΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ». Τη δράση διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και την ομάδα εθελοντών Action Team, στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών.
Πρόκειται για μία διαδικασία, που αναμένεται να εξελιχθεί σε θεσμό τα επόμενα χρόνια καθώς πλέον μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για την στιγμή που τα πολυάριθμα φανάρια θα αγγίξουν τον ουρανό για έναν πολύ καλό, σημαντικό σκοπό.
Ο δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης αναφερόμενος στη βραδιά , η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία επισήμανε: «Ο ουρανός των Σερρών έλαμψε απόψε από τα φαναράκια αγάπης και φωτίστηκε από τις ευχές μας σε μια Πολιτεία γεμάτη χρώματα. Για δεύτερη φορά εφέτος τα ιπτάμενα φαναράκια μετέφεραν τις καλύτερες ευχές μας ψηλά στον ουρανό. Ευχαριστώ θερμά την εθελοντική ομάδα Action Team και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για αυτή την όμορφη βραδιά.»
Η φετινή εκδήλωση συνοδεύτηκε από παράλληλες δράσεις για τα παιδιά υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής, ενώ τα έσοδα από την πώληση των φαναριών διατέθηκαν για την ενίσχυση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΝέα διοίκηση στο Σύλλογο των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Χίου
Επόμενο άρθροΝα μη κόβεται το ρεύμα των «λαικών οικογενειών» ζητεί ο Πελετίδης