Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή από τις έντεκα το πρωί έως στις δύο το μεσημέρι για το κυνοκομείο του Δήμου Ιωαννιτών είναι μέρες χαράς και γιορτής γιατί αυτές τις μέρες γίνονται υιοθεσίες αδέσποτων ζώων.
Όπως επισημαίνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την διαχείριση του κυνοκομείου Νίκος Τσόλης, υπάρχουν πολλά ζώα που περιμένουν στα κλουβιά για να γνωρίσουν το χάδι , το παιχνίδι και την φροντίδα ενός φιλόξενου σπιτιού.
Η αγάπη και η αφοσίωση που προσφέρουν τα κατοικίδια στους ιδιοκτήτες τους είναι πολύ σημαντική . Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η παρουσία ενός κατοικίδιου καταπολεμά το άγχος και η ανιδιοτελής αγάπη του συμβάλλει στην αντιμετώπιση του συναισθήματος της μοναξιάς και της κατάθλιψης.
Όπως τόνισε ο κ. Τσόλης , τα διαθέσιμα προς υιοθεσία ζώα, είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, τσιπαρισμένα και στειρωμένα , ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους φιλόζωους για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε ο Δήμος Ιωαννιτών να είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα στο θέμα των υιοθεσιών .
Τηλ επικοινωνίας 2651361165 και 2651361380

Προηγούμενο άρθροΘα παράσχει την τεχνογνωσία του , στο Δήμο Σερρών το Διεθνές Πανεπιστήμιο σε 14 τομείς
Επόμενο άρθροΣχεδόν διπλασίασε η Κράτσα τη φιλοξενία βρεφών και παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς