Κατά την επίσκεψη του , στην Κεφαλονιά, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής επισκέφθηκε το έργο στην γέφυρα του Χειμωνικού. Το έργο αυτό ανήκει στο υπουργείο Υποδομών και πραγματοποιείται ως επέκταση της Σύμβασης του έργου του Μύρτου.
Στο εργοτάξιο υποδέχθηκε τον κ. Περιφερειάρχη και τη συνοδεία του ο εργοταξιάρχης του έργου ο οποίος τον ξενάγησε και τον ενημέρωσε για όλες τις φάσεις του έργου. Τον διαβεβαίωσε δε, ότι το έργο θα παραδοθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του.
Ακολούθως ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον χώρο του ΧΥΤΙ στην Παλοστή Παλικής και ξεναγήθηκε από τον εργοταξιάρχη του Εργοστασίου Ολοκληρωμένης Επεξεργασίας απορριμμάτων. Ο κ. Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων.
Στην συνέχεια ο κ Περιφερειάρχης παρέστη στην κοπή της πίτας του Δήμου Ληξουρίου.
Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων εξέφρασε την θέληση της Περιφέρειας για συνεργασία και στήριξη του Α’ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα του Δήμου Ληξουρίου που είναι νέος Δήμος και ιδιαίτερα ένας Δήμος που έχει πληγεί από του σεισμούς του 2014.
Τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή συνόδευσαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Σάββας Κουλούρης Οικονομικών και Εμπορίου, κ. Γιώργος Μάμαλος Τεχνικών έργων και Προγραμματισμού, κα. Ελένη Παπαναστασάτου Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού, κ. Σωτήρης Κουρής Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κεφαλονιάς και Ιθάκης και η Έπαρχος Ιθάκης κα. Σμαράγδα Σαρδελή.

Προηγούμενο άρθροΈθεσε ο Γάτσας τις προτεραιότητες στους νέους προέδρους των κοινοτήτων της Ελασσόνας
Επόμενο άρθροΜαθητές των δήμων Νεάπολης-Συκεών και Χαλανδρίου σε πρωτοποριακό πρόγραμμα