Υποψηφιότητα ” σάρξ εκ της σαρκός” της διοίκησης Τζουλάκη ,ανατρέπει όλα τα μέχρι τώρα ” δεδομένα” για την έκβαση της εκλογικής αυτοδιοικητικής μάχης του προσεχούς Οκτωβρίου.
Με σύνθημα «ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ!», η νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία Νέας Σμύρνης
Η κυρία Δεληγιάννη, έχοντας δίπλα της τον Γιώργο Λαρίσση, επικεφαλής στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη», δημοτικό σύμβουλο συμπολιτευόμενο με την διοικούσα παράταξη, κάλεσαν τους πολίτες “να συνταχθούν μαζί τους, με όραμα, εντιμότητα και αλληλεγγύη, για μια πόλη ισχυρή που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος, με ορόσημο πάντοτε το δυνατό της παρελθόν.”
“Θέτοντας τον πολίτη στο επίκεντρο”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε κλειστή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε η Κλαίρη Δεληγιάννη δήλωσε υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Νέας Σμύρνης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
“Θα είμαι ανεξάρτητη υποψήφια και μαζί με τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε για τη δημιουργία μιας μεγάλης ανεξάρτητης παράταξης που θα συνενώσει δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς, ιδεολογικούς, κοινωνικούς χώρους. Πιστεύω σε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία δημιουργίας, ανάπτυξης, κοινωνικής ευαισθησίας, εκσυγχρονισμού”, επεσήμανε η πρώτη από τους υποψήφιους δημάρχους της Νέας Σμύρνης που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της .

Ποια είναι
Η Κλαίρη Δεληγιάννη γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Δίδαξε επί 20 χρόνια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης”, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επιφορτισμένη επιπλέον με την παρακολούθηση του Δημοτικού Έργου, των Διοικητικών Υπηρεσιών, του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, της Δημοτικής Χορωδίας και τη λειτουργία του Γραφείου Πανίδας. Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”.

Προηγούμενο άρθροΚάθε μέρα δωρεάν rapid test Covid-19 στο Ωραιόκαστρο
Επόμενο άρθροΕπενδύσεις για αιολικά και φωτοβολταικά πάρκα σε Αρκαδία-Αργολίδα-Λακωνία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου