Δεν έχουν τελειωμό τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος της Δημοτικής Αρχής Βρεττάκου για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύζονται κυριολεκτικά από καταγγελίες και αναφορές για τα κακώς κείμενα στην πόλη . Και για τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ευθύνεται καμία «κακή» κυβέρνηση , όπως πάντα « δικαιολογείται» η διοίκηση Βρεττάκου.
Μια από τις πιο πρόσφατες καταγγελίες , αφορά την υπόθεση των …περιβόητων ηλεκτρικών ποδηλάτων
Ηλεκτρικά ποδήλατα , τα οποία , όπως επισημαίνει η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας , Ελένη Δαβγιώτη- Ρούκουνα , αποκτήθηκαν με χρηματοδότηση για να εξυπηρετούν τους πολίτες στο πολυχώρο Δραπετσώνας.
Σήμερα , όπως επιβεβαιώνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε , « βρίσκονται παρατημένα και χαλασμένα σε μία αποθήκη γραφείο».
Το πιο προκλητικό, τονίζει , είναι ότι υπάρχει και σύμβαση συντήρησης.
«Τότε γιατί έχουν αφεθεί σε αυτή την κατάσταση; Ποιος ελέγχει αν τηρούνται οι υποχρεώσεις της σύμβασης;Ποιος λογοδοτεί για την εγκατάλειψη της δημοτικής περιουσίας;Ο ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ που πληρώνεται κάθε μήνα υποτίθεται είναι υπεύθυνος για τον πολυχώρο…Με τι ασχολείται;;» ρωτά τη Διοίκηση Βρεττάκου και προσθέτει , πολύ σωστά :
«Οι πολίτες πλήρωσαν για να τα χρησιμοποιούν αυτά τα ποδήλατα και όχι να τα βλέπουν να σκουριάζουν ».

Προηγούμενο άρθροΔ. Κουρέτας : Απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλίας τα φράγματα σε Ενιπέα, Μουζάκι, Πύλη