Σε κάθε συμβούλιο όταν στριμώχνεται, αφού βρίσει όπως αυτός ξέρει αποχωρεί φωνάζοντας ”Σας συνδέω με Κάϊρο” ειρωνευόμενος.
Δε γνωρίζω σχετικά με Κάϊρο αλλά σίγουρα ας προσπαθήσει κάποιος να συνδεθεί με Τσουκριά να βρει το Δήμαρχο, όλο προώθηση θα του βγάλει.
Λέει και δείχνει πως είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Όμορφο άθλημα όντως (με παρακμιακούς όμως παράγοντες) αλλά μάλλον ξέρει καλύτερα από κρυφτό.
Κρύφτηκε ο δήμαρχος.
Πλημμύρισε ο Βόλος που ήταν και πάλι ανοχύρωτος, με ακαθάριστα φρεάτια, ενώ αναμενόταν η τρομερή πράγματι βροχή. Ο Α.Μπεος άφαντος. Μόνο φιγούρα.
Όταν χρόνια φωνάζουμε για τις κακοτεχνίες και την προχειρότητα με την οποία σχεδιάζεται η αντιπλημμυρική προσστασία της περιοχής, όταν λέμε πως άλλες είναι η προτεραιότητες και οι πραγματικές ανάγκες κάποιοι γελούσαν και μας αποκαλούσαν απλά αντι-Μπεϊκούς. Αρκούνται τώρα στους κόμβους, τα λαμπάκια τους Κενταύρους και τις ανακοινώσεις για.. ποδηλατοδρόμιο;
Ήμουν 25 ετών όταν με μια αντίστοιχη πλημμύρα το 2006 όλα τα τοπικά ΜΜΕ ήταν στα κάγκελα, η πόλη έμεινε χωρίς τραίνο για μήνες λόγω πτώσης γέφυρας.
Τώρα όμως και καλά είναι αλλιώς.
Η πραγματικότητα όμως δεν κρύβεται.
Οκτώ χρόνια με την παρούσα δημοτική αρχή και δεν έχει γίνει εφικτό να καθαρίζονται έστω τα φρεάτια στην ώρα τους. Ὀσο για τους κόμβους υπάρχει άραγε σοβαρή υδραυλική μελέτη ή μόνο λουλούδια και αγάλματα να στολίζουν την πλημμύρα; Υπάρχουν ευθύνες δεν είναι μόνο η κλιματική αλλαγή.
Θυμηθείτε προσφάτως στην Αγριά.
Δεν είναι απλά συγκυρία και τύχη. Όταν αυτά συμβαίνουν συνέχεια τότε είναι προφανές ότι υπάρχουν υπεύθυνοι για την ανυπαρξία έργων υποδομών, ελέγχου, ετοιμότητας. Αυτά για τα οποία έχουν εκλεγεί οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές. Οι οποίες αυτοθαυμάζονται στον καθρέφτη τους.

*Ιάσονας Αποστολάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλου

Προηγούμενο άρθρο“Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη η κυρία Καλογιάννη” απαντά ο Ελισάφ για τον οδοφωτισμό
Επόμενο άρθροΕπιστολή Κωνσταντάτου στον πρωθυπουργό. Ζήτησε για την προστασία των δασών Εθνικό Μητρώο Μελισσοκομίας