Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου και οι Θεσσαλονικιές Κατερίνα Αλτίνη, Βασιλική Κουρτίδου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο Καλαμαριάς.
Οι τριήμεροιαγώνες χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα, σε όσους επισκέφθηκαν την πλαζ Αρετσούς και παρακολούθησαν από κοντά τους αθλητές, να δίνουν μάχη στην άμμο, για να κερδίσουν κάθε πόντο.
Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, συνεχάρη τους αθλητές και προχώρησε στις απονομές των μεταλλίων μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κυρατζή, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης, Αθανάσιο Γιαννακό και την εκπρόσωπο-μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Περοσφαίρισης, Δήμητρα Χαριτίδου.
«Ή πλαζ Αρετσούς από πέρυσι γεμίζει ζωή κι αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο και περήφανο ταυτόχρονα. Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley ο Δήμος Καλαμαριάς για άλλη μια φορά απέδειξε ότι οι μεγάλες διοργανώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν στην πόλη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Προηγούμενο άρθροΕνισχύει μ΄εξοπλισμό τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά η Δημοτική Αρχή Μαυρίδη
Επόμενο άρθροΈκθεση Βιβλίου στη Μυτιλήνη