«Δεν ζητώ περίοδο χάριτος! Για εμένα αντίπαλός μου είναι τα προβλήματα της πόλης και πρώτα απ’ όλα η καθημερινότητα των πολιτών», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεννόηση με την απερχόμενη δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου, καθώς από τις 24/10/2023 έχει ζητήσει μία σειρά από οικονομικά και όχι μόνο στοιχεία, χωρίς εντούτοις να του έχει δοθεί μέχρι σήμερα τίποτα περισσότερο από το οργανόγραμμα του προσωπικού…!
«Ο απερχόμενος δήμαρχος παραμένει εξαφανισμένος από τον δήμο, όπως τόσα χρόνια! Η εικόνα του δήμου είναι τραγική και χαοτική», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τομπούλογλου.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Τομπούλογλου στο παρακάτω link:

Προηγούμενο άρθροΝα πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για “τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού” ζήτησε ο Σοφιανός
Επόμενο άρθροΞεκινά το μεγάλο έργο στην Αλεξανδρούπολη -Aνακαίνιση του δημοτικού θεάτρου, κατασκευή του κηποθεάτρου και ανάπλαση της παραλιακής