«Ο κ. Μυλωνάκης κατάφερε να περάσει ως νέος, ενώ είναι παλιός», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σταθόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Κάνοντας την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο κ. Σταθόπουλος υποστήριξε πως η συνολική συμπεριφορά του τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά ενόχλησε τους ψηφοφόρους και γι’ αυτό ήρθε τρίτος, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν συνάρτηση πολλών παραγόντων.
Όσον αφορά τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής, ο Γιάννης Σταθόπουλος τόνισε ότι το πολωτικό κλίμα συνεχίζεται και καλλιεργείται από συγκεκριμένες ενέργειες της Διοίκησης του δήμου.
«Ο κύριος Μυλωνάκης δείχνει σαν να μην έχουν τελειώσει οι δημοτικές εκλογές και αυτή η συμπεριφορά του τορπιλίζει το δημοτικό τοπίο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.
Και πρόσθεσε πως υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα ανοιχτά, όπως το δημαρχείο και το κολυμβητήριο, τα οποία η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να τρέξει άμεσα…!
Κλείνοντας, ο κ. Σταθόπουλος δήλωσε παρών στα δημοτικά δρώμενα και σε αυτή την δημοτική περίοδο, καθώς για εκείνον είναι πλέον τρόπος ζωής η Αυτοδιοίκηση…:
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου στο παρακάτω link:

Προηγούμενο άρθροΕπί τάπητος ο σχεδιασμός καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΜε 66% διαφορά από τη …δεύτερη , η παράταξη Τζιτζικώστα στην ΕΝΠΕ