«Για ακόμη μια φορά αποκαλύφθηκε ο εμπαιγμός του κ.Νίκα απέναντι στους Αρκάδες” καταγγέλλει μ΄ανακοίνωση του , για όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση (17/1),της Οικονομικής Επιτροπής και συγκεκριμένα στη συζήτηση του θέματος σχετικά με την έγκριση πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξης προσωρινού μειοδότη του έργου: «Ολοκλήρωση ανάπλασης Λίμνης Τάκα-Οδοί πρόσβασης-άρδευση», προϋπολογισμού 450.000€ με ΦΠΑ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αρκαδίας και πρ.Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος με την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, Γιώργος Ρουμελιώτης .
Σύμφωνα με τον ίδιο ” επιτομή του εμπαιγμού του κ.Νίκα αποτελούν οι εξαγγελίες του και οι ψεύτικες υποσχέσεις του σε ό,τι αφορά τον ταμιευτήρα της Τάκας. Ο κ.Περιφερειάρχης «οραματιζόταν» να μετατρέψει την Τάκα σε ένα σύγχρονο υδατοδρόμιο, προσπαθώντας μάλιστα να μας «εξάρει» τη φαντασία πως το «μεγαλόπνοο» σχέδιο του θα δημιουργήσει έναν πόλο έλξης τουριστών για την ανάπτυξη της περιοχής”.
Όπως τονίζει , ” 3,5 χρόνια μετά επικρατεί απόλυτη σιωπή για το υδατοδρόμιο και για τα υδροπλάνα που μας είχε «υποσχεθεί». Ουδέποτε ο κ.Νίκας έκανε απολογισμό σε κανένα Συλλογικό Όργανο για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχει δαπανήσει σε γνωμοδοτήσεις και μελέτες.
Παράλληλα ο κ.Περιφερειάρχης αποφάσισε χωρίς καμία διαβούλευση και χωρίς έγκριση σκοπιμότητας από τα αρμόδια Συλλογικά Όργανα τη δήθεν ανάπλαση της περιοχής κατασπαταλώντας πακτωλό χρημάτων για την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, παγκάκια, ασφαλτόστρωση μίας κατεύθυνσης και φυτεύσεις δέντρων μισά εκ των οποίων έχουν ξεραθεί!
Στη σημερινή συνεδρίαση τα όρια ξεπεράστηκαν αφού με απόφαση του ο κ.Νίκας κατασπαταλάει επιπλέον μισό εκατομμύριο ευρώ σε ανύπαρκτα έργα, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως προοπτική ανάπτυξης της περιοχής, με μοναδικό στόχο να υπηρετήσει «αλλότρια συμφέροντα».
Η πολιτική φαυλότητα σας κ.Περιφερειάρχη δεν έχει τέλος»καταλήγει αναφέροντας.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγέλλουν απίστευτα πράγματα για το δήμαρχο Μεσολογγίου τα σωματεία των δημοτικών υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας
Επόμενο άρθροΜε led όλοι οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αττικής