Κοροιδία χαρακτηρίζει , ο επικεφαλής της παράταξης « Ηράκλειο Μαζί» , Γ. Παπαδημητρίου , τη διαβούλευση της Δημοτικής Αρχής του Ηρακλείου Αττικής για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της πόλης.
«Είχαμε ενημερώσει και στο παρελθόν ότι διαβούλευση πρέπει να είναι ουσιαστική. Πρέπει να δοθεί στους κατοίκους της πόλης η δυνατότητα να συμμετέχουν να ρωτήσουν και να προτείνουν.Αντί αυτών ο κ. Μπάμπαλος προτίμησε να κοροϊδεύει την κοινωνία» καταγγέλει.
Όπως αναφέρει
• «Η υποτιθέμενη πρώτη δημόσια διαβούλευση έγινε Παρασκευή στις 11:00 το πρωί στο δημαρχείο.
• Η υποτιθέμενη δεύτερη δημόσια διαβούλευση έγινε Τετάρτη 11:00 το πρωί στο πολιτιστικό πολύκεντρο.
• Η υποτιθέμενη παρουσίαση της μελέτης έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι με τηλεδιάσκεψη!
Πάλι καλά που ο κ. Μπάμπαλος δεν έκανε τη διαβούλευση στις 11 το βρά仨σημειώνει
Κατά τον κ. Παπαδημητρίου , « είναι προφανές ότι είναι μία προσχηματική διαβούλευση που στόχο έχει να αποκλείσει μεγάλες ομάδες του πληθυσμού από την ενημέρωση και την έκφραση γνώμης. Στις 11 και 12 Το πρωί μπορεί να συμμετέχουν μόνο συνταξιούχοι και άνεργοι».
Και καλεί τον κ. Μπάμπαλο «για μία ακόμα φορά να αφήσει τα προσχήματα και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και να συζητήσει ουσιαστικά με τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες το το καυτό ζήτημα των μεγάλων αλλαγών που θα επιφέρει το ΣΒΑΚ στην κυκλοφορία στην πόλη.
Αυτές οι αλλαγές δεν πρέπει να γίνονται εν κρυπτώ, όπως είναι ο αγαπημένος τρόπος διοίκησης του κ. Μπάμπαλου», υπογραμμίζει.

Προηγούμενο άρθροΘ. Ψαλιδόπουλος: Έκθετοι ο Πατούλη και ο δήμαρχος του Facebook για τις νέες πλημμύρες στην Καλλιθέα
Επόμενο άρθροΠροϋπολογισμός του 2022: Η επανεκκίνηση που δεν…ξεκίνησε