Με τα μελανότερα χρώματα παρουσίασε την εικόνα του Δήμου Νέας Σμύρνης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
«Η απερχόμενη δημοτική αρχή είναι επικίνδυνη! Αν ήταν γονέας και η πόλη παιδί, θα έπρεπε να της αφαιρεθεί άμεσα η επιμέλεια..», τόνισε δεικτικά ο κ. Κουτελάκης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Διοίκησης και άσκησε δριμύτατη κριτική στα έργα και τις ημέρες του δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη.
Σύμφωνα με τον Γ. Κουτελάκη, από το 2014 ως το 2019 ο νυν δήμαρχος βρήκε έναν ρονταρισμένο δήμο και υπηρέτησε αυτή την κανονικότητα, αλλά στη τρέχουσα θητεία επήλθε πλήρης κατάρρευση…!
«Τα ταμεία είναι άδεια και οι εργαζόμενοι φεύγουν από τα παράθυρα επειδή τους ασκούνται πιέσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτελάκης, ο οποίος παράλληλα έκανε λόγο για διαλυμένη καθαριότητα και σοβαρότατα προβλήματα σε πράσινο, φωτισμό, φύλαξη και πεζοδρόμια.
«Δεν μετανιώνω, λυπάμαι που ο κ. Τζουλάκης αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων», επισήμανε ο Γ. Κουτελάκης, υπογραμμίζοντας πως πλέον χρειάζεται ανάταξη τόσο ο μηχανισμός του δήμου, όσο και η πόλη συνολικότερα.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Κουτελάκη στο παρακάτω link:

Προηγούμενο άρθροΟΧΕ δήμων για τον Αμβρακικό
Επόμενο άρθροΝέα οικονομική ενίσχυση σε δήμου για αδέσποτα