Βρισκόμαστε ήδη στον Μάρτιο του 2022 και ο Δήμος Γορτυνίας δεν έχει ούτε εγκεκριμένο, αλλά ούτε κάν ψηφισμένο Προϋπολογισμό! Η δημοτική αρχή Κούλη-Αποστολόπουλου έχει το θλιβερό προνόμιο να είναι η μοναδική σε όλη την Ελλάδα που δεν έχει φέρει ακόμα τον προϋπολογισμό προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Το γεγονός είναι πρωτοφανές για τον Δήμο Γορτυνίας, που συστάθηκε το 2010 με την συνένωση οκτώ(!) πρώην Δήμων, που οργανώθηκε από το μηδέν με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που κάλυψε τα χρέη που είχε παραλάβει, που αντιμετώπισε με επιτυχία τα χρόνια των μνημονίων και, παρόλη την οικονομική κρίση, υλοποίησε σε οκτώ χρόνια τεχνικό πρόγραμμα πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ με μεγάλα και μικρά έργα σε όλα τα χωριά.
Ο κ. Κούλης με τον συνεταίρο του κ. Αποστολόπουλο συνεργάστηκαν άψογα για να εκλεγούν στην εξουσία, αλλά χρειάστηκαν μόνο 2 χρόνια για να αποδειχθεί η ανεπάρκειά τους και η ζημιά που προκαλούν στον Δήμο. Χωρίς σχεδιασμό, χωρίς νέα έργα, με απεντάξεις εγκεκριμένων έργων και με τον κίνδυνο να απενταχθούν και άλλα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Χωρίς να αποδίδουν την ΣΑΤΑ στα χωριά που την δικαιούνται, με κακοδιαχείριση των έκτακτων χρηματοδοτήσεων και με συνεχείς αναμορφώσεις στους προηγούμενους προϋπολογισμούς.
Τα ψέματα, οι συκοφαντίες και οι υποσχέσεις μπορεί να παραπλάνησαν τους ψηφοφόρους και να τους έφεραν στην εξουσία, αλλά η διοίκηση του Δήμου δεν γίνεται με παραμύθια, η οικονομική διαχείριση δεν γίνεται στο πόδι και τα έργα δεν γίνονται με υποσχέσεις!
Ελπίζουμε αυτή η κακοδιαχείριση, που έχει ημερομηνία λήξης, να μην δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην λειτουργικότητα του Δήμου και οι υποσχέσεις να μην γίνουν οφειλές που θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες.

• Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος, πρ. Δήμαρχος Γορτυνίας, Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών

Προηγούμενο άρθροΗ Αυτοδιοίκηση της Μακεδονίας υποδέχθηκε τους Έλληνες της ομογένειας, στα κοινοβούλια. Γέφυρα συνεργασίας με δήμους του εξωτερικού
Επόμενο άρθροM.Βορίδης: Απολύονται ΟΛΟΙ οι συμβασιούχοι «covid» σε Δήμους- Περιφέρειες . Οι πρώτοι τώρα