Ένας ακόμη δήμαρχος , που έχει αφήσει το στίγμα του στην Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στην πόλη του , την Καισαριανή , την οποία υπηρέτησε, ο Θανάσης Μπαρτζώκας , δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας .
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους του ΔΣ της ΚΕΔΕ, για την απώλεια του πρώην δημάρχου Καισαριανής Θανάση Μπαρτζώκα.
«Ως δήμαρχος Καισαριανής, άφησε την δική του, προσωπική σφραγίδα, στην πόλη που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος, ευθύνη, και αγωνιστικότητα για τρεις θητείες. Η απώλειά του αφήνει την Αυτοδιοίκηση φτωχότερη, η μνήμη του όμως θα μείνει ζωντανή σε όλους και ιδιαίτερα στους συμπολίτες του, που ενέπνευσε με το έργο και την ανιδιοτέλειά του», τόνισε ο κ.Παπαστεργίου .
Επίσης ο επικεφαλής της « Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας» , Θοδωρής Ψαλιδόπουλος ,που είχε συνεργαστεί με τον Θανάση Μπαρτζώκα, δήλωσε τα εξής :
«Μεγάλο πόνο και θλίψη προκαλεί η είδηση για την απώλεια του πρώην Δημάρχου της Καισαριανής Θανάση Μπαρτσώκα.
“Έφυγε” ένας μαχητικός αγωνιστής της Αριστεράς, απολύτως αφοσιωμένος στην έννοια και το θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Ο λόγος του έλειπε τα τελευταία χρόνια από τα συλλογικά όργανα και τις συλλογικές μας προσπάθειες. Από σήμερα, θα τον αναπληρώνει η μνήμη. Η παρακαταθήκη της ανιδιοτέλειας, της συνέπειας και του συναισθηματισμού του.
Ο Θανάσης Μπαρτσώκας έδρασε και στις διεθνείς σχέσεις του προοδευτικού κινήματος. Μέλος της διοίκησης του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου μέχρι το 1991, εργάστηκε συστηματικά για το όραμα της Ευρώπης που οι λαοί της από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια θα μοιράζονται τις ίδιες ιδέες για την ειρήνη και τη δημοκρατία.
Θανάση, καλό ταξίδι …»

Προηγούμενο άρθροΚαταγγέλλει τον Ελισάφ για αυξήσεις δημοτικών τελών, δήμο αφερέγγυος, χαμηλές επιδόσεις στο ΕΣΠΑ, η παράταξη Μπέγκα
Επόμενο άρθρο« Παραγωγική συζήτηση» ως προς τι κ. Γκίκα ;