Τα δίνει όλα ο επικεφαλής της παράταξης ” Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια” , οικονομολόγος και καθηγητής στη Γεωπονική Σχολή, Άκης Τούντας.
Ο κ. Τούντας , που είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας , είναι εκείνους που μαζί με τους υπόλοιπους αιρετούς της παράταξης του σήκωσε όλο το βάρος της άσκησης αυστηρής κριτικής και ελέγχου στον υπό αποχώρηση δήμαρχο, Γιώργο Ιωακειμίδη.
Οι αποκαλύψεις τους, στο τι συνέβαινε στο δήμο , αποδόμησαν κυριολεκτικά την ” εικόνα” που σφυρηλατούσε όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Ιωακειμίδης.
Παράγοντες που παρακολουθούν στενά τα δημοτικά δρώμενα , σ΄αυτό αποδίδουν σ΄ένα σημαντικό βαθμό την απόφαση του νυν δημάρχου, να εγκαταλείψει το δήμο και να μη διεκδικήσει νέα θητεία.
Με πολύ ανεβασμένες λοιπόν τις “μετοχές” καθώς και του αισθήματος δικαίωσης , ο κ. Τούντας και οι συνεργάτες του, τον τελευταίο μήνα έχουν κυριολεκτικά “οργώσει” τόσο τη Νίκαια όσο και το Ρέντη.
Με συνεχείς επισκέψεις-περιοδείες ,σε συνοικίες, λαικές , εμπορικά καταστήματα, συναντούν εκατοντάδες πολίτες. Θέτοντας έτσι ισχυρές βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο.

Προηγούμενο άρθροΠ. Σκοτινιώτης*: Η «ψαρόβαρκα», η «Αργώ» και τα χαμένα χρόνια
Επόμενο άρθρο29 σχολεία της Θεσσαλίας σε πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων στο σχολικό περιβάλλον