Η μεγάλη ανατροπή και αλλαγή στο ύφος άσκησης της τοπικής εξουσίας , στη λειτουργία του δήμου , την αποτελεσματικότητα του , τη διαφάνεια και τη συμμετοχή των πολιτών , είναι πλέον ορατή στο δήμο της Αγίας Βαρβάρας.
“Κεφαλαιοποιώντας” την πολύχρονη συνεπή και μαχητική παρουσία στα δημοτικά δρώμενα , την αξιοπιστία και την άρνηση του να μετάσχει σε κάθε είδους συναλλαγές, την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων και κυρίως τη δημοκρατική του στάση , ο Μιχάλης Γιάγκας , με την παράταξη του , ” Δυνατή Πόλη Αγία Βαρβάρα” , αναδεικνύονται στον ισχυρότατο πόλο – φορέα της Αλλαγής , στην πόλη. Χωρίς αλαζονεία και έπαρση.
Συσπειρώνοντας ευρύτατες δυνάμεις όλου του δημοκρατικού -προοδευτικού χώρου , καθίστανται πλέον πλειοψηφούσα δύναμη στα δημοτικά δρώμενα ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023
Τη σύγκλιση και ενοποίηση των δυνάμεων αυτών επιταχύνει και η απόφαση του πρώην δημάρχου Γιώργου Καπλάνη , να μη θέσει ξανά υποψηφιότητα στο δήμο Αγίας Βαρβάρα αλλά όπως λέγεται να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις -εμπειρίες και ικανότητες του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Αρκαδία.

Προηγούμενο άρθροΣτην Καστοριά ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα. Θα αρδευτούν 75.000 στρ
Επόμενο άρθρο” Έσβησαν” άλλες 9 παράνομες χωματερές