Συνάντηση με τον Βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης στο Γραφείο του στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Μανώλης Καραγιαννάκης, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ι. Βαρδάκης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, που απασχολούν τον Δήμο Χανίων το τελευταίο διάστημα, με τον Βουλευτή να ενημερώνεται αναλυτικά για μία σειρά από αυτά. Κυρίαρχα ζητήματα ήταν αυτά της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης στην τοπική αυτοδιοίκηση, που δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα και υπονομεύουν την εύρυθμη λειτουργία των δήμων.
Ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τον κ. Μαρκογιαννάκη για τις δράσεις και τα έργα του Δήμου, δίνοντας έμφαση στα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και σε όσα βρίσκονται σε φάση προγραμματισμού. Το έργο της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς, οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open-Mall) από τον Δήμο Χανίων, η αποκατάσταση των Νεωρίων, η ανάπλαση των 30 οικοδομικών τετραγώνων στο κέντρο της πόλης συζητήθηκαν διεξοδικά μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, έγινε συζήτηση και για τα θέματα των σχολείων, μεταξύ άλλων την επίτευξη του ζητήματος ίδρυσης του Πειραματικού Λυκείου Χανίων, την πορεία κατασκευής των νέων σχολικών μονάδων μέσω ΣΔΙΤ, αλλά και την πραγματική κατάσταση που επικρατεί με τη σχολική στέγη στα Χανιά.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης άκουσε με ικανοποίηση τα όσα σχεδιάζονται για τα επόμενα χρόνια και εξέφρασε την ειλικρινή στήριξή του στις όποιες δυσκολίες και προκλήσεις αντιμετωπίζει ο Δήμος, δηλώνοντας «σύμμαχος» στις διεκδικήσεις προς όφελος της χανιώτικης κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΚαλύτερη αστυνόμευση του οδικού δικτύου Νίκαιας -Ρέντη ζήτησε ο Μαραγκάκης από τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά
Επόμενο άρθροΒρώσιμο δάσος στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη Νεάπολης -Συκεών