H Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ελπίς διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Προφήτου Δανιήλ στο Μεταξουργείο. Η προσέλευση του κόσμου σε ακόμα ένα κάλεσμα εθελοντικής αιμοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής ήταν συγκινητική.
Ευαισθητοποιημένοι πολίτες προσήλθαν, διαθέτοντας λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να προσφέρουν ελπίδα και ζωή με το αίμα τους. Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών έχει συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.
Τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του Ι. Ναού πατέρας Σπ. Παπασπύρος, ο οποίος φανερά συγκινημένος δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για την συνδρομή της Περιφέρειας σε αυτή την δράση του Ιερού Ναού Προφήτη Δανιήλ. Δήλωσε επίσης υπερήφανος για το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε θυσιάζοντας λίγο από τον χρόνο του για έναν ιερό σκοπό. Το παρόν στην αιμοδοσία έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος, ενώ το συντονισμό της Οργάνωσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είχε η Σύμβουλος σε θέματα Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χ. Γαλανοπούλου.
Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της δράσης δήλωσε: «Η προσπάθεια για τον συνάνθρωπό μας συνεχίζεται. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία έχει δώσει σημαντικά αποτελέσματα. Η συμμετοχή των πολιτών πραγματικά είναι συγκινητική. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη συμβολή του καθώς και τον πατέρα Σπυρίδωνα, εδώ στον Ι. Ν. Προφήτου Δανιήλ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν και στους συμπολίτες μας οι προσέρχονται για να δώσουν αίμα ως δώρο ζωής στον συνάνθρωπο. Η αιμοδοσία είναι κορυφαία πράξη αλληλεγγύης, κοινωνικής ευαισθησίας και υπέρτατη προσφορά ζωής. Συνεχίζουμε».
Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ελπίς».

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη Επιτυχία σημείωσε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας
Επόμενο άρθροΕπιχείρηση καθαρισμού του βυθού του Μικρολίμανου