Όχι δεν βρέχεται από « θάλασσα» ο δήμος Νικαίας –Ρέντη , ούτε ο δήμαρχος , Γιώργος Ιωακειμίδης που τον διοικεί εδώ και 10 χρόνια , είχε υποσχεθεί ποτέ κάτι τέτοιο και τώρα το « εκπλήρωσε».
Απλώς πρόκειται για ένα « νέο» έργο , της συνεργασίας του δήμου με την Περιφέρεια Αττική , επί ημερών Δούρου !
Και συγκεκριμένα η « λίμνη» , το « ποτάμι» , η «θάλασσα» , όπως θέλετε πείτε το, δεν είναι παρά η εικόνα που παρουσιάζει κάθε φορά μετά από βροχή , ο πριν μόλις 2 χρόνια κατασκευασμένος δρόμος της 28ης Οκτωβρίου, στο Ρέντη , που ενώνει δυο σημαντικότατες οδικές αρτηρίες του δήμου , η μια μάλιστα είναι η Θηβών !
Ποια είναι η « καινοτομία» σ΄αυτό το « έργο» για « νόμπελ»;
Δεν κατασκευάστηκε δίκτυο ομβρίων .
Και όπως καταγγέλλει ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης , Βαγγέλης Βότσης , εκ των υστέρων ο δήμος « μερίμνησε» να διοχετεύεται όλος αυτός ο όγκος νερού σε παρακείμενο μεγάλο οικόπεδο, μ΄ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται για μια σειρά άλλα θέματα .
Μ’ αφορμή το έγο αυτό , ο κ. Βότσης , σχολίασε την ανάρτηση του κ. Ιωακειμίδη για τα έργα που πραγματοποιεί και στην οποία ανάφερε “κάθε έργο για μας έχει τη δική του σειρά και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει. Ακόμα και τα πιο μεγάλα και τα πιο δύσκολα. Η πόλη μας βρήκε το δρόμο της …” , ως εξής :
« Μάλλον θα εννοεί το δρόμο της … 28ης Οκτωβρίου.Να το εκλάβουμε ως δημόσια απειλή;»