Με στόχο την καλύτερη ασφάλεια πεζών και οδηγών συνεχίζονται, με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Αττικής.
Επιπλέον παράλληλα με την αντικατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών με νέου τύπου led, είναι σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου και τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έχουν ήδη ολοκληρώσει την βαφή 1060 ιστών σηματοδότησης.
Οι εργασίες συντήρησης αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες στην Λ. Θηβών, στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Μιχαλακοπούλου και στην Λ. Θησέως στην Καλλιθέα. Οι δράσεις συντήρησης έχουν ολοκληρωθεί στις παρακάτω οδικές αρτηρίες: Πατριάρχου Ιωακείμ, Ακαδημίας, Σταδίου, Μαυρομματαίων, Λ. Αμαλίας, Σόλωνος, Αγ. Κωνσταντίνου, Ευελπίδων, Φιλελλήνων, Πειραιώς, Π. Ράλλη, Σαλαμίνος, Λαοδικείας, Λ. Αλεξάνδρας, Πατησίων και Λ. Συγγρού.
Με αφορμή τις εκτελούμενες εργασίες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε:
«Για την Περιφέρεια Αττικής η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας. Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες διαγραμμίσεων, τοποθέτησης πινακίδων, φωτισμού led και συντήρησης ιστών σε βασικές οδικές αρτηρίες. Κεντρικό ζητούμενό μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δε θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».