Home Περιφέρειες Eπιταχύνονται σημαντικά έργα της Περιφέρειας Αττικής στην Αίγινα

Eπιταχύνονται σημαντικά έργα της Περιφέρειας Αττικής στην Αίγινα

Την Αίγινα επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη.
Στη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο λιμάνι του Λεοντίου, μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιο Θεριανό και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών του έργου. Παρακολούθησε τη στεγανοποίηση των αγωγών και των αντλιοστασίων. Κατόπιν, μετέβη στο σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες κατασκευής της δεξαμενής αναρίθμησης.
Στη συνέχεια, η κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το λιμάνι της Πέρδικας όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο βοηθητικό τμήμα και συνεχίζονται, εντός χρονοδιαγράμματος, τα έργα στο κεντρικό τμήμα.
Στην Πέρδικα, η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλη Μαρτή και τους συμβούλους κ. Σάκη Μούρτζη και κ. Δημήτριο Μαλτέζο, με τους οποίους συζήτησε για θέματα της περιοχής ευθύνης τους.

Τέλος, η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη παρέδωσε διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό στα αθλητικά σωματεία του νησιού, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συχνών ελέγχων, παρουσία του Προέδρου της Διεύθυνσης Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας (ΔΑΟΑ) κ. Μάριου Γκαρή και της Αντιπροέδρου, κ. Αγγελικής Λαζάρου.
Τα διαγνωστικά τεστ παρέλαβαν για λογαριασμό του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας ο κ. Πέτρος Λορέντζος, μέλος του Δ.Σ., ο κ. Βασίλης Ζαμπέλης και ο κ. Γιώργος Γιαννούλης, προπονητές του συλλόγου. Για την ομάδα του Παναιγιναϊκού τα τεστ παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο οποίος δώρισε στην κ. Αντιπεριφερειάρχη μια φανέλα του συλλόγου και για την ομάδα της Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας, ο πρόεδρος κ. Νίκος Τριανταφυλλάκης.
Η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, δήλωσε τα κάτωθι:
«Βρισκόμαστε σήμερα στην Αίγινα, όπου παραδώσαμε rapidtest – διαγνωστικά για τον κορωνοϊό στον Παναιγιναϊκό, στον Σαρωνικό και στον Αθλητικό Όμιλο Κούρος. Η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει καθημερινά την αγάπη της για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας τις υποδομές, αλλά και κάνοντας τα πάντα ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των αθλητών μας. Ευχαριστώ πολύ και καλές επιτυχίες στις ομάδες μας».

Exit mobile version