Ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, προβαίνει σε επιπλέον εκπτώσεις στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού σε δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού.
Τα νέα τέλη καθορίζονται ως εξής:
Έκπτωση 50% για τους απόρους.
Έκπτωση 50% για τις πολύτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.
Έκπτωση 30% για τις τρίτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.
Έκπτωση 50% για ανάπηρους ή οικογένειες που έχουν προστατευόμενο μέλος με ποσοστό αναπηρίας άνω των 67% όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €.
Έκπτωση 40% για μονογονεϊκές οικογένειες όπου το ετήσιο συνολικό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €.
Οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν στοιχεία σχετικά με την υποβολή αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικό στην ιστοσελίδα του Δήμου:

Δελτίο Τύπου – Νέες μειώσεις δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού στις ευπαθείς ομάδες


Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που λαμβάνεται προκειμένου να υποστηριχτούν οικονομικά οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα.

Προηγούμενο άρθρο« Κάηκε» πολιτικά ο Τεντόμας παρά το ότι δηλώνει ότι είναι “κρυστάλλινα και διαυγή” τα οικονομικά του
Επόμενο άρθροΆλλο ένα σημαντικό έργο στο δήμο Μαλεβιζίου