Home Παραδημοτικά Επίδειξη υψηλότατου αίσθημα δημόσιας ευθύνης

Επίδειξη υψηλότατου αίσθημα δημόσιας ευθύνης

Με μια κοινή τους δήλωση όλοι οι δήμαρχοι της Χαλκιδικής, ανακοίνωσαν ότι οι δήμοι τους δεν θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις τα φετινά Χριστούγεννα ,αναλογιζόμενοι τους κινδύνους που θα περιείχε κάτι τέτοιο για τη δημόσια υγεία , λόγω της κατάστασης της πανδημίας στην περιοχή τους.
«Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας. Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό» τονίζουν στην κοινή τους δήλωση , οι δήμαρχοι Αρσιτοτέλη , Στέλιος Βαλλιανάτος,Πολύγυρου , Αστέριος Ζωγράφου, Ν. Προποντίδας,Εμμανουήλ Καρράς, Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας και Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.
Ωστόσο, προβαίνουν κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό των δήμων τους , πράττοντας ότι είναι δυνατόν για ένα εορταστικό κλίμα .

Exit mobile version