Πρωτοφανείς στιγμές ντροπής και κατάπτωσης έζησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, όπως καταγγέλλει συγκεκριμένα , μ΄ανακοίνωση του , ο τέως περιφερειάρχης , Γιάννης Σγουρός.
Η διοίκηση Πατούλη , είχε ορίσει συνεδρίαση του, ανήμερα της Θείας Ακολουθίας στη Μητρόπολη Αθηνών για το Μίκη Θεοδωράκη κι συνέβη το εξής ανεπανάληπτο , όπως το καταγγέλλει και περιγράφει σ΄ανακοίνωση της , η παράταξη Σγουρού :
«Δέκα λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης, υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής εμφανίστηκε, ανακοινώνοντας ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται, καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου έλειπαν και ….. δεν μπορούσαν να βρεθούν.
Την ημέρα που ο Ελληνισμός τιμούσε τη μνήμη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη εξαφανίστηκαν από το συμβούλιο και έτσι δεν κατέστη δυνατόν να συζητηθεί η πρόταση του κ. Σγουρού, επικεφαλής της Παράταξης μας, για την μετονομασία του Αττικού Άλσους σε «Άλσος Μίκης Θεοδωράκης».
Αν πραγματικά ήθελαν να τιμήσουν την μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη θα έπρεπε να μην ορίσουν σήμερα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ή να το αναβάλλουν εγκαίρως ή να συζητηθεί μόνο η πρότασή μας για την μετονομασία του Αττικού Άλσους σε «Άλσος Μίκης Θεοδωράκης», τονίζεται στη ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΔίνουν σε μεγάλη διαδημοτική λεωφόρο το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη , δήμοι της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθρο