Τη δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για πολίτες και επισκέπτες επεκτείνει ο Δήμος Θηβαίων, με δωρεάν υπηρεσίες Wi-Fi σε πέντε ακόμη σημεία της Θήβας. Είχε προηγηθεί η εγκατάσταση δωρεάν Wi-Fi στις παραλίες Αλυκής, Αγίου Νικολάου, Σαραντίου, καθώς και στις Κοινότητες Χωστίων, Δομβραίνας, Ξηρονομής και Θίσβης της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, προσφέροντας ελεύθερη πρόσβαση στο Internet.
Ειδικότερα, από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης σύνδεσης Wi-Fi στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ερρίκος Χατζόπουλος», στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στο γήπεδο 5Χ5 της Αγίας Τριάδας, καθώς και στην παιδική χαρά του Ταχίου.
«Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και οι νέες τεχνολογίες προς όφελος του πολίτη συγκαταλέγονται στις προτεραιότητες του Δήμου Θηβαίων. Με την επέκταση του δωρεάν Wi-Fi επιδιώκουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών για online συναλλαγές και πληροφόρηση και χωρίς την επιβάρυνση κάποιου κόστους. Πρόκειται για ψηφιακές παρεμβάσεις που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα. Η επέκταση του δωρεάν ασύρματου δικτύου έγινε σε σημεία συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού δημοτών/επισκεπτών και σε πολυσύχναστες περιοχές, έτσι ώστε να παρέχεται η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.
Η επέκταση θα συνεχισθεί και σε περισσότερα σημεία, αλλά και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Θηβαίων.

Προηγούμενο άρθροΝέα σημαντικά έργα για τον Πόρο δρομολογήθηκαν σε συνάντηση Πατούλη-Δημητριάδη
Επόμενο άρθροΓ. Γιαννόπουλος* :Τρία Χρόνια Δήμαρχος “θεατής”