Home Υπουργεία Εσωτερικών Εντάχθηκαν νέα έργα 50 εκατ. Ευρώ στο “Αντώνης Τρίτσης”

Εντάχθηκαν νέα έργα 50 εκατ. Ευρώ στο “Αντώνης Τρίτσης”

Την σημαντική επιτάχυνση εντάξεων έργων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτεί η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, με την οποία εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έργα συνολικού ύψους 50.677.093,84 ευρώ.
Συγκεκριμένα, εντάσσονται συνολικά είκοσι μία (21) πράξεις που αφορούν, μεταξύ άλλων:
– Πέντε (5) έργα συνολικού προϋπολογισμού 23,76 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον», όπως το έργο για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποχέτευσης και ακαθάρτων και επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Βέροιας, ύψους 6,8 εκατ. ευρώ.
– Πέντε (5) έργα συνολικού προϋπολογισμού 12,75 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», όπως το έργο για την ανάπτυξη της υπαίθρου και την αγροτική οδοποιία του Δήμου Νέστου, ύψους 5,98 εκατ. ευρώ.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε: «Εντάσσουμε συνεχώς νέα έργα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Συμβάλλουμε στην ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας και επιταχύνουμε την περιφερειακή ανάπτυξη».

Exit mobile version