Ενωμένες αυτή τη φορά θα δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές του Βύρωνα , οι τοπικές δυνάμεις της ΝΔ.
Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Νίκου Χαρδαλιά ,νυν υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής και πρώην δημάρχου Βύρωνα , σε πρωτοβουλία του οποίου οφείλεται αυτή η θετική εξέλιξη .
Επίσης ο κ. Χαρδαλιάς πέτυχε να ενισχύσει σημαντικότατα το ψηφοδέλτιο του , για την Περιφέρεια Αττικής , με τη συμμετοχή του μέχρι σήμερα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Σύμβουλο Βύρωνα , Χρήστο Γώγο, ο οποίος θα κατέλθει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.
Ο ίδιος ο κ. Γώγος σ΄ανάρτηση του , στα social media, έγραψε για την ανταπόκριση του , στο κάλεσμα του κ. Χαρδαλιά:
“Πάμε σαν άλλοτε είπες.
Πάμε στα σίγουρα, μεθοδικά και μπροστά.
Έτσι λοιπόν αφού προσέφερα στον αγαπημένο μου Βύρωνα την πολυπόθητη ενότητα, συμπορεύομαι μαζί σου στην νέα προσπάθεια αυτή τη φορά για κάτι πολύ μεγαλύτερο όπως είναι η ΑΤΤΙΚΗ.
Με οδηγό μου τα 26 χρόνια στον ά βαθμό αυτοδιοίκησης, έχοντας υπηρετήσει για 8 χρόνια ώς αντιδήμαρχός σου και 4 χρόνια ώς πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα αποδέχομαι την πρόσκληση-πρόκληση και θα είμαι υποψήφιος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
Είμαι σίγουρος πώς κάτω από το μαγικό ραβδί ενός βαθειά αυτοδιοικητικού όπως αυτοχαρακτηρίζεσαι, θα είμαι υπερήφανος για όσα θα γίνουν για να αλλάξει όψη το μεγάλο μας σπίτι που είναι ολόκληρη η ΑΤΤΙΚΗ.
Εύχομαι οι Βυρωνιώτες να αποτιμήσουν θετικά τα όσα προσέφερα όλα αυτά τα χρόνια με την καρδιά μου και με την εμπειρία που αποκόμισα, να μου δώσουν το δικαίωμα να τους υπερασπιστώ μέσα από την περιφέρεια.
Στόχος μου ο Βύρωνας μαζί με τούς άλλους Δήμους του Κεντρικού Τομέα, να αποτελέσουν το φωτεινό παράδειγμα μιας περιφέρειας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που αλλάζει.
Η ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ γιατί το αξίζει>.

Προηγούμενο άρθροΞενοδοχεία και συγκροτήματα κατοικιών θέλει να νοικιάσει ο δήμος Μυκόνου για τη δωρεάν στέγαση κρατικών υπαλλήλων
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση νίκης Μπακογιάννη από τον Α΄γύρο , η παρουσίαση των 364 υποψηφίων του