Ενημερωτική εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη, πραγματοποίησε ο Δήμος Περάματος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, στο Μουσείο Αλιείας και Ναυπηγικής Αλιευτικών Σκαφών στο Ν. Ικόνιο.
Ομιλητής της εκδήλωσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη ήταν ο διαβητολόγος Σταύρος Μπούσμπουλας, ενώ πραγματοποιήθηκε δωρεάν προληπτικός έλεγχος Σακχάρου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε τα εξής:«Είναι πολύ σημαντική η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα υγείας. Η πρόληψη μπορεί να προλάβει πολλές δυσάρεστες καταστάσεις και κυριολεκτικά μιλώντας, σώζει ζωές.Ο Δήμος Περάματος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα δημόσιας υγείας και μέσω εκδηλώσεων, όπως αυτή, μεταφέρουμε το μήνυμα της πρόληψης ως τρόπο ζωής για καλή υγεία. Εξάλλου, η γνώση είναι το μοναδικό κλειδί που μπορεί να εξασφαλίσει σε όλους μια φυσιολογική ζωή χωρίς επιπλοκές από το διαβήτη».

Προηγούμενο άρθροΚώδικα Δεοντολογίας και Συμπεριφοράς των Αιρετών της Αυτοδιοίκησης καταρτίζει ο Βορίδης. Η ΚΕΔΕ το γνωρίζει; Συμμετέχει;
Επόμενο άρθροΑντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι, από την Περιφέρεια