Home Παραδημοτικά Ένα «βουνό» θέματα έθεσε στον Πέτσα , ο Δανιηλίδης

Ένα «βουνό» θέματα έθεσε στον Πέτσα , ο Δανιηλίδης


Λογικά θα πρέπει να ήταν ενήμερος και …προετοιμασμένος , ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας για το τι θα σήμαινε , να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών , Σίμο Δανιηλίδη.
Αν όχι θα έπαθε « πολιτισμικό σοκ» , σε σχέση μ΄ότι είχε συνηθίσει με τους υπόλοιπους δημάρχους να είναι αυτές οι συναντήσεις .
Με το «καλημέρα» ο κ. Δανιηλίδης , ο οποίος σημειωτέον είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ και γνωρίζει το «χαρτοφυλάκιο» αυτό καλύτερα όσο κανείς άλλος πανελλαδικά , έχοντας μάλιστα να επιδείξει σπουδαίο αντίστοιχο έργο στο δήμο του , έθεσε στον υπουργό όλα τα κρίσιμα θέματα για τις κοινωνικές δομές των δήμων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το μέλλον τους.
Επίσης :
-Τα προβλήματα των εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις,
_ Το υπό συζήτηση και διαβούλευση νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καταθέτοντας του πρόταση, τα Δημοτικά Ιατρεία να ενταχθούν στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να συμβληθούν με τον ΕΟΠΠΥ.
_Τη ριζική διαφωνία στην απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το πρόγραμμα REACT-ΕΣΤΙΑ που αφορά τη φιλοξενία προσφύγων στα διαμερίσματα.
Φυσικά ουδόλως ξέχασε το …δήμο του. Ο κ. Δανιηλίδης ζήτησε αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής του , χρηματοδότηση για την απόκτηση ενός νέου υπερσύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος και ένταξη των υπόλοιπων έργων στο πρόγραμμα ‘‘Αντώνης Τρίτσης’’.
«

Exit mobile version