Αρχική -top Εμβολιάστηκε κι άλλος δήμαρχος της Αττικής εκτός σειράς

Εμβολιάστηκε κι άλλος δήμαρχος της Αττικής εκτός σειράς

Στα παλαιοτέρα των υποδημάτων τους , φαίνεται ότι έχουν γράψει ορισμένοι αιρετοί και δη… «γαλάζιοι» τις συστάσεις του ίδιου του πρωθυπουργού και αρχηγού του κόμματος τους , Κυριάκου Μητσοτάκη , να περιμένουν να εμβολιαστούν όταν έρθει η κανονική τους σειρά .
Αν και είναι ελάχιστοι , ωστόσο τη ζημιά την προκάλεσαν στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης . Με την ΚΕΔΕ ( Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ) , δυστυχώς να συνεχίζει να μην καταδικάζει αυτά τα δυσφημιστικά για το θεσμό , φαινόμενα .
Στο δήμο του Π. Φαλήρου , σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι εκτός σειράς εμβολιάστηκε τόσο ο δήμαρχος κ. Φωστηρόπουλος όσο και αντιδήμαρχοι του . Και εδώ η δικαιολογία είναι ότι έγινε την ημέρα του χιονιά και θα έμεναν αναξιοποίητα τα εμβόλια.
Όπως και στην περίπτωση της Δημοτικής Αρχής της Καλλιθέας όμως , το ερώτημα είναι γιατί πήγαν εκείνοι και δεν φρόντισαν να στείλουν αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων .Ιδιαίτερα σε υπηρεσίες , όπου διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να προσβληθούν από κορωνοιό . Όπως του ΚΕΠ , του δημοτολογίου , της Δημοτικής Αστυνομίας , της καθαριότητας κά , για τους οποίους δεν ισχύει η «τηλεργασία» και εργάζονται κανονικά , καθημερινά .
Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Π. Φαλήρου , συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό των υπογραφών και επέβαλαν να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα αυτό.
αλλά δυστυχώς οι πολίτες του Π. Φαλήρου δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν , αφού 1 χρόνο μετά , με σωρεία δικαιολογιών η Δημοτική Αρχή Φωστηρόπουλου , δεν έχει εγκαταστήσει σύστημα live μεταδόσεων, όπως κάνουν πολλοί άλλοι δήμοι. Και για το οποίο μάλιστα χρηματοδοτήθηκαν λόγω covid-19 από την κυβέρνηση.

Το αίτημα

Στην επιστολή που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης , αναφέρουν ότι ζητούν τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα « που έχει προκύψει με τους « εκτός σειράς» εμβολιασμούς του δημάρχου , Ιωάννη Φωστηρόπουλου καθώς και άλλων Δημοτικών Συμβούλων και στελεχών».
Τονίζουν ότι « τίθεται αντικειμενικά ζήτημα ηθικής τάξεως για το οποίο χρειάζεται να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν ».
Το αίτημα υπογραάφουν – κατά αλφαβητική σειρά οι : Αθανασούλα-Ρωμανιαδάκη Μαρία ,Αναγνωστόπουλος Αλέξιος , Ανδρικοπούλου Βασιλική , Αντωνιάδη Δέσποινα, Αντωνιάδου Μαριλίνα, Βασιλείου Γεώργιος, Βουλγαρέλλης Ιωάννης, Γαρδίκης Νικόλαος, Γουλιέλμοςμ Ιωάννης, Δούμας Ανδρέας, Κατσένης Νίκος , Λίτινα Αικατερίνη , Μιχαλόπουλος Νίκος και Σίμος Ιωάννης.

Exit mobile version