Στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού με τρόφιμα μακράς διάρκειας , προέβη η παράταξη «Σαρωνικός Αύριο» σε συνεργασία με την Επιτροπή Φιλανθρωπίας της AHEPA HELLAS, παραδίδοντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας.
O επικεφαλής της παράταξης , Γιώργος Σωφρόνης και η πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αναβύσσου, Όλγα Κετέογλου, συνοδευόμενοι από τον Αργύρη Τσουνάκη Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Φιλανθρωπίας της AHEPA HELLAS και τονΙωάννη Βλαχοδιαμάντη, μέλος του τμήματος Παλαιού Φαλήρου, επισκέφτηκαν την Κοινωνική Δομή Αναβύσσου προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα τους δικαιούχους δημότες στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
Ο Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε σχετικά: «Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την AHEPA HELLAS προκειμένου να συνεισφέρουμε και να στηρίξουμε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια αναγκαία κοινωνική δομή, οργανώθηκε επί της θητείας μας και σήμερα χρειάζεται να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να διευρύνει τη δράση του ώστε να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες της πανδημικής κρίσης. Εμείς από την πλευρά μας συζητήσαμε και σήμερα, όπως επίσης συζητάμε και με άλλους φορείς κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης ώστε να αναλάβουμε στοχευμένες πρωτοβουλίες στήριξης των δημοτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την AHEPA HELLAS για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της παράταξής μας, τονίζοντας ότι θα βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή αυτή τη δύσκολη περίοδο που οι συνέπειες της πανδημίας είναι εμφανείς στον κοινωνικό μας ιστό»