Να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της και να παρέμβει για την ολοκλήρωση των έργων στο Παραλιακό Μέτωπο , μετά τη νέα παράταση « εμπαιγμό» των εργασιών από τη διοίκηση Πατούλη και την ηχηρή σιωπή της επίσης « γαλάζιας» Δημοτικής Αρχής Κάρναβου , απαιτεί , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της παράταξης « Προοπτική ζωής» και τ. Δήμαρχος , Κώστας Ασκούνης.
Με ανακοίνωση του , ο κ. Ασκούνης καταγγέλλει ευθέως ότι « η ταύτιση σε όλα Κάρναβου – Πατούλη έχει θύμα τις Τζιτζιφιές και την πέρα από κάθε λογική καθυστέρηση των έργων του Παραλιακού Μετώπου».

Η ανακοίνωση
Αναφέρει συγκεκριμένα , ο κ. Ασκούνης , στην ανακοίνωση του:
Στην 8η κατά σειρά παράταση, μέχρι τον Απρίλιο του 2022, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής για την ολοκλήρωση των εργασιών της Α’ Φάσης του έργου του Παραλιακού Μετώπου.
Οι δεσμεύσεις του κ. Πατούλη ότι ήδη θα είχε αποπερατωθεί η Α’ Φάση και θα είχε δημοπρατηθεί η Β’ Φάση από τον Αύγουστο, ήταν λόγια κενά περιεχομένου.
Ενώ ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ευθυμίου, κατήγγειλε την Περιφέρεια για την καθυστέρηση των έργων ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Κάρναβος τηρεί σιγήν ιχθύος.
Το ίδιο έπραξε και με τις πλημμύρες που δύο φορές σε ένα μήνα κατέστρεψαν τις περιουσίες των Τζιτζιφιωτών, χωρίς να αρθρώσει ούτε μία λέξη. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ τον κόσμο της Καλλιθέας για όσα συμβαίνουν στην Παραλία και στις Τζιτζιφιές, γιατί προσδοκά από τον κ. Πατούλη την χρηματοδότηση κάποιων έργων, ως συνήθως έργα βιτρίνας.
Η ταύτιση σε όλα Κάρναβου – Πατούλη έχει θύμα τις Τζιτζιφιές και την πέρα από κάθε λογική καθυστέρηση των έργων του Παραλιακού Μετώπου.
Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να παρέμβει για την επίσπευση ολοκλήρωσης των έργων, εάν δεν θέλει άλλο την υποβάθμιση της περιοχής μας.

Προηγούμενο άρθροΕκατοντάδες Start-ups στην Ημερίδα του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά
Επόμενο άρθρο