Πνευματικές περιπλανήσεις στο Περιβόλι της Παναγιάς», μια έκθεση φωτογραφίας του , Λουκά Λίλιου, αφιερωμένη στο Άγιον Όρος.
Η φωτογραφική έκθεση αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος και τον Δήμο Θηβαίων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου και της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά.
Την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος εκπροσώπησε ο πάτερ Δημήτριος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Σπυρίδων Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Πλαταιών, κ. Αλέξης Φίλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, κ. Αποστόλης Δαγδελένης και πολλοί επισκέπτες. Συμμετείχε και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Θήβας «ο Ευαγγελιστής Λουκάς», ψάλλοντας θρησκευτικούς ύμνους.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου. Ώρες επίσκεψης: Δευτέρα έως Σάββατο 6-9 μ.μ.

Προηγούμενο άρθροΣτους δήμους « φόρτωσε» και την προστασία των παιδιών από κακοποίηση το κράτος. Αλλά αρνείται να τους δώσει την …αρμοδιότητα και πόρους!
Επόμενο άρθροΣτη Μικρασιατική καταστροφή αφιερωμένος ο Μάιος , στο δήμο Νεάπολης-Συκεών