Σε κλίμα ευθυμίας, αισιοδοξίας και με πολλές ευχές για την καινούρια χρονιά και τη θητεία της νέας δημοτικής Αρχής, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης έκοψε την πίτα των εργαζομένων του.
Στην κατάμεστη αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης», ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους υγεία, δύναμη και μια καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση και την έως σήμερα συνεργασία.
Στη συνέχεια, οι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένη δημοτικοί σύμβουλοι έκοψαν τα κομμάτια από την πίτα τους, τα οποία αφιέρωσαν ο καθένας στο τμήμα της αρμοδιότητάς του. Αμέσως μετά, πήρε το λόγο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος ευχήθηκε στη νέα δημοτική Αρχή, εξέφρασε την πρόθεση να υπάρξει μια ομαλή και ειρηνική συνεργασία, ενώ τόνισε πως οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, εξισορρόπηση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Ακολούθως, κομμάτια από την πίτα έκοψαν επικεφαλής και εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν στο προσωπικό, ευχαρίστησαν για τις υπηρεσίες του και τόνισαν πως θα συνεργαστούν με τη νέα δημοτική Αρχή για το καλό του Δήμου και των εργαζομένων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απονομή τιμητικών πλακέτων σε εργαζόμενους που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος και κλήρωση, από την οποία πέντε τυχεροί εργαζόμενοι κέρδισαν επιπλέον ημέρες άδειας από τον Δήμαρχο της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες από το δήμο Νεάπολης-Συκεών
Επόμενο άρθρο6 παιδικές χαρές λειτουργούσαν επί Ανδρούτσου στον Αγ. Δημήτριο χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας