Home Δραστηριότητες Παρατάξεων Εκατοντάδες στη μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης Ζενέτου

Εκατοντάδες στη μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης Ζενέτου

Σε μια εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση, γεμάτη παλμό και μηνύματα, μετέτρεψαν την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας εκατοντάδες μέλη και φίλοι της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος», γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά και τον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ιλίου.
Εμφανώς συγκινημένος από την μεγάλη συμμετοχή, ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Ζενέτος δήλωσε παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές «στρατευμένος στον αγώνα για ένα καλύτερο Ίλιον», έκανε άνοιγμα σε όποιον συμμερίζεται το καθήκον για την πόλη να συμμετέχει, αφού «το Ίλιον μας ενώνει όλους» και ξεκαθάρισε ότι «η προσπάθεια για ενότητα και κοινή πλεύση παραμένει σταθερή μας θέση».

«Για μένα ο Δήμος ήταν και παραμένει μια μεγάλη πρόκληση. Μια διαρκής ανανέωση σε ιδέες, πρόσωπα και πρακτικές. Γιατί ανανέωση σημαίνει διαρκής ανατροφοδότηση από το σύγχρονο ρεύμα και τις εξελίξεις» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η ανανέωση δεν είναι μια διαδικασία κλειστών θυρών, όπου κάποιοι αποφασίζουν ότι αυτοί είναι οι πιο κατάλληλοι για να εκφράσουν τον σύγχρονο πολιτικό λόγο. «Ο σεβασμός στις αποφάσεις των πολλών είναι Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζενέτος τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που ανέκυψαν με την τριπλή οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση, «ο Δήμος ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του, διαθέτει ισχυρό ταμειακό αποθεματικό και πορεύεται με αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στη νομιμότητα, παραμένοντας πάντα σύμμαχος και συμπαραστάτης κάθε πολίτη». Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που πραγματοποιήθηκαν, όπως η δημοπράτηση της επέκτασης της Γραμμής 2 του Μετρό στο Ίλιον, η δημιουργία του Πολυδύναμου Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης», η λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Πανεπιστημίου και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την ΕΡΤ για την μετατροπή του Πάρκου Ραδιοφωνίας σε «Πάρκο Αναψυχής και Πολιτισμού», ενώ επισήμανε ότι έχουν ήδη προχωρήσει ή ξεκινούν σύντομα εμβληματικά έργα, πολλά εκ των οποίων θα αλλάξουν το τοπίο και το χαρακτήρα του Ιλίου και θα αποτελέσουν σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, οι βουλευτές Δυτικού Τομέα από τη ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, από τον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Αλεξανδράτος και Αθανάσιος Βαθιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Καράμπελας εκ μέρους του Γιάννη Σγουρού, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γιώργος Μαρκόπουλος, οι δήμαρχοι Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος ο Διευθύνων Σύμβουλος «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» Νίκος Κουρέτας, ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κοκκινοβασίλης, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Μπάμπης Καραθάνος, Ρούλα Κουσκουρή, Ουρανία Σαγιάκου, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Καρχιμάκης, Ηρακλής Δρούλιας, Θανάσης Κατερινόπουλος, της Ελληνικής Λύσης Δημήτρης Πατσιλίβας, ο πρώην δήμαρχος Τρικολώνων Γιώργος Μπαρούτσας, ο π. Γεώργιος Γόγολας, εκ μέρους του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, ιερείς από ενορίες του Δήμου, ο πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δημήτρης Μουλιάτος, μέλη από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων, μέλη των ΚΑΠΗ κ.ά.

Exit mobile version