Αρχική Περιφέρειες Εκατοντάδες rapid tests σε Τροιζηνία-Μέθανα , Βριλήσσια , Μεταμόρφωση, Ωρωπό ...

Εκατοντάδες rapid tests σε Τροιζηνία-Μέθανα , Βριλήσσια , Μεταμόρφωση, Ωρωπό και Δυτ. Αττική από την Περιφέρεια

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η διενέργεια εκατοντάδων rapid test σε όλη την Αττική από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης» που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.
Ειδικότερα το τελευταίο διήμερο πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες έλεγχοι στους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων, Βριλησσίων, Μεταμόρφωσης, Ωρωπού αλλά και στη Δυτική Αττική.
Κατά τη διενέργεια των ελέγχων στον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεoδωρακοπούλου-Μπόγρη, καθώς και ο Δήμαρχος Σ. Πολλάλης.

Οι έλεγχοι καθημερινά ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 2.30 το μεσημέρι.
Επισημαίνεται πως τα θετικά περιστατικά που ανιχνεύονται, επανεξετάζονται άμεσα και με μοριακή τεχνική. Στο πλαίσιο της Δράσης υπάρχει συνεχής συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στον οποίο παρέχεται ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών.
Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ είναι ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τη διενέργεια Rapid Test σε όλη την Αττική, δίνοντας έμφαση σε περιοχές που επιδημιολογικά βρίσκονται στο «κόκκινο» αλλά και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών. Επενδύουμε στην πρόληψη ως το αποτελεσματικότερο μέτρο για την καλύτερη προστασία των πολιτών. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, συμβάλλοντας στην εθνική μάχη, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας».

Exit mobile version