.

Στους ρυθμούς του μπάσκετ χόρεψε η Θήβα, συμμετέχοντας στη διοργάνωση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Kαλαθοσφαίρισης(Final Four) Ελλάδας και Κύπρου.
Με σύνθημα «Όχι στον σχολικό εκφοβισμό, Ναι στον σχολικό αθλητισμό», οι ομάδες των κοριτσιών έδωσαν τη δική τους μάχη στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου της Θήβας «Ερρίκος Χατζόπουλος», προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό δυνατές συγκινήσεις.
Θερμά συγχαρητήρια στη νικήτρια ομάδα, αλλά και σε όλες τις σχολικές ομάδες που συμμετείχαν, ενώ θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Βοιωτίας και τον διευθυντή, κ. Λάμπρο Κούτσικο, για την πρωτοβουλία διεξαγωγής ενός αθλητικού γεγονότος που προωθεί το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού αθλητισμού.
«Σε μια εποχή πολλαπλών προκλήσεων και δυσκολιών, η συμμετοχή σε ομαδικά αθλήματα, όπως το μπάσκετ, συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση των εφήβων, στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, αλλά και στη σωστή διάπλαση του σώματος. Τα παιδιά, μέσα από τον αθλητισμό, διδάσκονται ένα πολύτιμο μάθημα: Ότι μια νίκη είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς», τόνισε κατά την τελετή λήξης και απονομής των μεταλλίων ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις, προσφέροντας σε παιδιά και εφήβους ευκαιρίες και κίνητρα να γνωρίζουν τις χαρές και οφέλη της άθλησης.

Προηγούμενο άρθροΑγνώριστη έγινε η Βαρβάκειος. Μετατράπηκε σε σύγχρονη ευρωπαική αγορά
Επόμενο άρθροΔωρεάν στην Καλλιθέα 2 απορριμματοφόρα και 875 κάδους από την Περιφέρεια Αττικής