Η πρώτη μεγάλη αποστολή με ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα, εμφιαλωμένα νερά, είδη ατομικής υγιεινής, ιατροφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα, τροφές για ζώα κ.ά.) που συγκέντρωσε ο Δήμος Ιλίου για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες, έφθασε στον Παλαμά Καρδίτσας, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και αντιπροσωπεία του Δήμου, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εθελοντές.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιλίου μετέβη στο Δημαρχείο Παλαμά, όπου και παρέδωσε τα είδη στο σημείο συλλογής. Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γεώργιο Σακελλαρίου και μέλη της Δημοτικής Αρχής κατά την οποία ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και συζητήθηκαν οι περαιτέρω ανάγκες. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές, όπου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές με τους κατοίκους να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους αλλά και την αγωνία τους για την επόμενη μέρα.
Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανταπόκριση φορέων και πολιτών του Ιλίου στο κάλεσμα του Δήμου εξέφρασε ο κ. Ζενέτος, ο οποίος σημείωσε: «Οι κάτοικοι του Παλαμά και του Θεσσαλικού Κάμπου βιώνουν τις δραματικές συνέπειες από τη μανία της φύσης, η οποία σε μια νύχτα κατέστρεψε ζωές, σπίτια, περιουσίες, φυτικό και ζωικό κεφάλαιο. Ελάχιστο χρέος δικό μας είναι να συγκεντρώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και να τους το προσφέρουμε, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Ευχαριστώ βαθιά τους φορείς και τους πολίτες του Ιλίου που, για μια ακόμα φορά, παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς, προσφοράς και αλληλεγγύης».

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν οι «Μέρες Γαστρονομίας» στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΒ.Κόκκαλης:Αβάσιμες οι δηλώσεις Ιωακειμίδη, για τις συμβάσεις Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής