Έπρεπε να κινδυνεύσουν Νίκαια και Κορυδαλλός από μια φωτιά η οποία είχε όλα εκείνα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ προκειμένου οι κάθε λογής “αρμόδιοι” να αναλογισθούν τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες τους και να πράξουν ότι έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και τουλάχιστον μια…δεκαετία!
Αναφερόμαστε στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγες βδομάδες εντός του χώρου του πρώην νεκροταφείου της Ανάληψης και τις “εγκληματικού” χαρακτήρα αμέλειες ως προς τα μέτρα πρόληψης που έπρεπε να είχε ληφθεί για το χώρο.
Στην έκταση του οποίου, εκτός από τα εύφλεκτα υλικά που είναι διάσπαρτα σ΄αυτό , έχει και το γκαράζ των αυτοκινήτων του δήμου με δεκάδες οχήματα ( απορριμματοφόρα κ.α) , …στοίβες από πλαστικούς κάδους , λιπαντικά και ότι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς .
Όλα αυτά δε σχεδόν ” μεσοτοιχία” από τις κατοικίες της Νίκαιας και του Κορυδαλλού και επί μιας σημαντικής οδικής αρτηρίας ( Ποταμού- Ατταλείας).
Η έγκαιρη και ισχυρή παρέμβαση της Πυροσβεστικής με …δεκάδες οχήματα , απέτρεψε να συμβεί ένα μεγαλύτερο κακό.
Κατόπιν όλων αυτών και προφανέστατα υπό το ΦΟΒΟ του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ -στον οποίο είναι βέβαιον ότι θα αποσταλεί η έκθεση του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής- ξεκίνησαν τώρα εργασίες τοποθέτησης κρουνού !

Προηγούμενο άρθροΞεφώνισε τους δήμους ο Μητσοτάκης σε …πανεθνική μετάδοση
Επόμενο άρθροΜε 32 προγράμματα φέτος το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Μοσχάτου – Ταύρου