Την Τρίτη, 30 Μαΐου θα γίνουν τα εγκαίνια των εκθέσεων των συμμετεχόντων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας. Στις 18.00 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια των τμημάτων του Ταύρου, στην αιθ. 7 των π. Σφαγείων (Πειραιώς και Επταλόφου). H Έκθεση στον Ταύρο θα είναι ανοικτή για το κοινό έως τις 2 Ιουνίου. Οι συμπολίτες μας μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση από τις 18.30 έως τις 20.30. Την ίδια ημέρα, στις 20.00 θα γίνουν τα εγκαίνια των τμημάτων του Μοσχάτου, στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου (Χρυσοστόμου Σμύρνης 1. Η έκθεση στο Μοσχάτο θα έχει διάρκεια μέχρι και τις 6 Ιουνίου. Οι ώρες επίσκεψης του κοινού είναι από τις 18.30 έως τις 20.30.
Οι μαθητές των τμημάτων αγιογραφίας, βιτρώ, ζωγραφικής για ενήλικες και για παιδιά, εικαστικών, κοπτικής-ραπτικής, κοσμήματος και υφαντικής παρουσιάζουν δείγματα από τα φετινά δημιουργήματά τους, στα οποία αποτυπώνεται όλη η δεξιοτεχνία και το μεράκι τους με τα οποία εργάσθηκαν, υπό τις οδηγίες και την εποπτεία των υπευθύνων των τμημάτων του Πνευματικού μας Κέντρου.

Ευθυμίου
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μία χρονιά είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα του Πνευματικού μας Κέντρου. Όλοι μαζί, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές μας και οι αιρετοί, έχουν εργασθεί σκληρά όλη τη χρονιά για να εκπαιδευτούν, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους και να δημιουργήσουν μία έκθεση που πάνω από όλα προάγει τον πολιτισμό και αναδεικνύει την καλλιτεχνική δημιουργία. Σε μία εποχή όπου, δυστυχώς, οι αξίες αμφισβητούνται και οι προτεραιότητες αλλοιώνονται από τις τεχνικές ανάγκες, η στήριξη των πολιτιστικών μας δραστηριοτήτων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Ας απολαύσουμε, λοιπόν, τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα των συμπολιτών μας κι ας δώσουμε την ευκαιρία, μέσα από τα καλλιτεχνήματά τους, να γνωρίσουμε λίγο περισσότερο τον συνάνθρωπό μας και τα συναισθήματά του!»

Προηγούμενο άρθροΔιανέμει τρόφιμα ο δήμος Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΧιλιάδες κόσμου στην έναρξη της μεγάλης γιορτής-θεσμού του Πειραιά