Δωρεάν εξέταση – τεστ PAP προσφέρει στις γυναίκες της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στη δράση που πραγματοποιούν τα Δημοτικά Ιατρεία σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον εθελοντή Ηρακλειώτη γυναικολόγο, Βασίλη Μπατσακούτσα.
Οι εξετάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (2ος όροφος δημαρχείου). Το μόνο που χρειάζεται είναι οι ενδιαφερόμενες να έχουν δηλώσει πρότερα τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2132000196, το οποίο μπορούν να καλούν Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 15.00.
Για την εξέταση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή, σε διαφορετική περίπτωση, αρνητικό rapid test 48ωρου.
«Η εκστρατεία για την Υγεία των δημοτών μας είναι διαρκής. Προσπαθούμε σε τακτική βάση να προσφέρουμε δράσεις και προγράμματα στους συμπολίτες μας τα οποία έχουν διττό ρόλο. Αφενός, στην ουσία τους, να συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων, αφετέρου να προάγουν το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να φροντίζουμε για τον εαυτό μας πραγματοποιώντας συχνές, προληπτικές εξετάσεις. Καλούμε τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες να παρακολουθούν τα προγράμματα του Δήμου μας ώστε να ενημερώνονται για αυτές μας τις περιοδικές δράσεις όπως και να γραφτούν στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας για να αποκτήσουν, επιπλέον, προσωποποιημένη πληροφόρηση», το μήνυμα της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Προηγούμενο άρθροΚαθαρίζονται από γκράφιτι στα ηχοπετάσματα στη Λ. Κηφισού
Επόμενο άρθροΞεκάθαρος ο Μπακογιάννης :Στα πρώην σφαγεία Ταύρου θα γίνει ότι αποφασίσει ο δήμος Μοσχάτου – Ταύρου