Ο Δήμος Πεντέλης, με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικής παρενόχλησης, λαμβάνει πρωτοβουλία και ξεκινά «Δωρεάν Μαθήματα Αυτοπροστασίας για Γυναίκες».
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχουσες θα εξασκούνται σε τεχνικές πολεμικών τεχνών και μυϊκής ενδυνάμωσης.
Τα σεμινάρια αυτοπροστασίας θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Α.Ο Σείριος, το οποίο διαθέτει αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α. σε έξι αθλήματα πολεμικών τεχνών.
Τα μαθήματα αυτοπροστασίας θα πλαισιωθούν και από την διοργάνωση θεματικών ομιλιών κατά τις οποίες, οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με ειδικούς σχετικά με το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας στο στενό ή γειτονικό περιβάλλον, του τρόπου αντίδρασης απέναντι στα φαινόμενα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κάθε Δευτέρα καθόλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου (, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11) και Ώρα 10:00 – 11:00 το πρωί.
Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να διαθέτουν:
• Είτε Πιστοποιητικό Εμβολιασμού τουλάχιστον 14 ημερών
• Είτε Πιστοποιητικό Νόσησης
• Είτε Rapid Test αρνητικό 48 ωρών

✔️ Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-8045189, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:00 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης στην ενότητα Αθλητισμός.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν Καρδιογράφημα στα Δημοτικά Ιατρεία του Π. Φαλήρου
Επόμενο άρθροΣυσκευές απολύμανσης του αέρα στα δημοτικά λεωφορεία του Πειραιά