Οι υπηρεσίες του Δήμου Σερρών και οι Σχολικές Επιτροπές στηρίζουν το έργο των σχολείων και παρέχουν όλα τα αναγκαία υλικά και μέσα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.
«Σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση», οι εικόνες με μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Σκουτάρεως να προσέρχονται την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στο σχολείο τους με κουβέρτες λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.
Αυτό τονίζει , με προσωπική του ανακοίνωση , ο δήμαρχος Σερρών , Αλέξης Χρυσάφης ,διαβεβαιώνοντας ότι «η θέρμανση στο σχολείο λειτουργούσε κανονικά».
Σύμφωνα με το δήμαρχο Σερρών , « το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε εξαιτίας βλάβης στον καυστήρα στο συγκεκριμένο σχολείο, το πρωί της Τετάρτης 26ης Ιανουαρίου» και « αποκαταστάθηκε μέσα σε μία μόλις ώρα! Μετά από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτηρίου ανακτήθηκε σταδιακά και το σχολείο λειτούργησε κανονικά».
Επίσης επικαλείται τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, ότι «καμία αναφορά δεν υπάρχει για πρόβλημα θέρμανσης των σχολικών μονάδων μας και τα μαθήματα γίνονται κανονικά όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Σερρών».

Προηγούμενο άρθροΜόνο ένα Α.Τ για τα …129 χωριά του μεγαλύτερου σ΄ έκταση δήμου της Κρήτης
Επόμενο άρθροΣτην αντεπίθεση η Κεχαγιά για « τα ψεύδη και τις ανακρίβειες» στον χιονιά