Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής (χλωρίνη, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, υγρό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, παξιμάδια, ρύζι, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, σερβιέτες).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12, Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 08:30 π.μ – 13:30 μ.μ, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η αναδιανομή των αδιάθετων προϊόντων.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου καθώς και το ΑΜΚΑ.
Οι δικαιούχοι είναι απαραίτητο να προσέρχονται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτραπροστασίας και το δικό τους στυλό για υπογραφή.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913.

Προηγούμενο άρθροΠολυήμερη διανομή προιόντων στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθρο9 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας