( φωτο αρχείου)

Νέες βαρύτατες κατηγορίες διατυπώνει σε βάρος της Δημοτικής Αρχής Κάρναβου , ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο , Κώστας Ασκούνης.
Ο κ. Ασκούνης μ΄ανακοίνωση του , καταγγέλλει συγκεκριμένα ότι ” και πάλι σε ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ κατέληξε η ανάθεση της συντήρησης των οχημάτων του Δήμου μας, προϋπολογισμού 2.282.434 ευρώ, για τα έτη 2023 και 2024.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει για δεύτερη φορά έναν διαγωνισμό όπου όλα τα οχήματα του Δήμου αναλαμβάνει μία εταιρεία, η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, αλλά λειτουργεί ως ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ, αφού τα αναθέτει σε τρίτους.
Προφανώς, δεν απασχολεί το Δήμαρχο ότι στο διαγωνισμό συμμετέχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η ίδια και τις δύο φορές, η οποία δίνει ξανά 5% έκπτωση, ενώ στο παρελθόν οι εκπτώσεις κυμαίνονταν μεταξύ 25 – 30% ! Όσο για τον υγιή ανταγωνισμό και την ελεύθερη οικονομία, τα οποία συνεχώς επικαλείται, είναι λόγια του αέρα και νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς.
Εκτός κι εάν θεωρεί ότι η έκπτωση είναι ικανοποιητική αφού και για τα τρόφιμα των απόρων η έκπτωση είναι στο 1%, που για 8 συνεχόμενα χρόνια αναλαμβάνει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!
Με απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι αντί να έχουμε έκπτωση τουλάχιστον 570.000 ευρώ έχουμε 114.000 ευρώ. Είναι μια ζημιά την οποία θα πληρώσουν οι πολίτες μέσα από τα Δημοτικά Τέλη σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο”, καταλήγει αναφέροντας η σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΣτην Κόρινθο ο μεγαλύτερος Διαστημικός Κόμβος στη Νοτιανατολική Ευρώπη
Επόμενο άρθροΑλκ. Κολοκύθα*: Η Παυσιλυπούπολη, ο Μύλος των Ξωτικών και το Μαραμένο δάσος-Πως η τεμπελιά αντικατέστησε το όραμα