Άλλο ένα κτύπημα … «καμπάνας» για τον νυν Δήμαρχο , Νίκο Χουρσαλά , ήχησε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και συγκεκριμένα για το «τίμημα» που καταβάλλει από το πολιτικό του κεφάλαιο , με το να συνδιοικεί το δήμο με τον κ. Δημόπουλο, επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους».
Ο κ. Δημόπουλος ,«κόκκινο πανί» για ένα ευρύτατο αριθμό δυνάμεων του Κορυδαλλού , έχει σαν αποτέλεσμα , το κόστος που « καταβάλλει» ο κ. Χουρσαλάς , να είναι …υπέρμετρο για τα πολιτικά ή εκλογικά « κυβικά» του.
Όπως αυτά μάλιστα καταγράφηκαν σε δυο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ( 2014 και 2019) , όπου κατέβηκε ως υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Δημόπουλος και αποδοκιμάστηκε οικτρά .
Επίσης οι «καμπάνες» που ηχούν ιδιαίτερα από το χώρο της πρώην Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη ,για τυχόν συνέχιση της συμπόρευσης του αυτής με τον κ. Δημόπουλο , είναι πολύ μα πάρα πολύ…προειδοποιητικές : Έτσι να μην κάνει «όνειρα» ότι μπορεί να αφμοιώσει στην παράταξη του , ένα μεγάλο αριθμό στελεχών της , στο συνδυασμό του , στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.Ακόμη και τα πιο ένθερμα , μέχρι τώρα απ΄αυτά, για μια τέτοια συνεργασία
Διότι , ακόμη και αν καταφέρει να εντάξει και όλα τα εναπομείναντα στελέχη της , είναι βέβαιον ότι με τον κ. Δημόπουλο μαζί, δεν θ΄ακολουθήσουν οι …ψηφοφόροι τους, που τελικά είναι και το ζητούμενο.
Κι αυτό για έναν και απλό λόγο: Ο κ. Δημόπουλος , με όσα έλεγε και έκανε ως αντιπολίτευση είναι γι αυτούς και παραμένει «κόκκινο πανί».

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθησε σε δημοπρασία να πάρει επιστολές του Μ .Μπότσαρη , η ΠΕΔ Ηπείρου
Επόμενο άρθροΜια νέα «όαση» πρασίνου στο Μεταξουργείο