Αρχική Περιβάλλον Ανακύκλωση Χιλιάδες φυτά φύτεψε ο δήμος Αλίμου

Χιλιάδες φυτά φύτεψε ο δήμος Αλίμου

Άλλα 1.120 φυτά , θάμνοι και βότανα της μεσογειακής βλάστησης «καλημερίζουν» από εδώ κι εμπρός τους κατοίκους της περιοχής της λεωφόρου Κυθηρίων, στον Άλιμο .
Τα φυτά αυτά προστέθηκαν στα σχεδόν 7.000 που πρόσφατα φυτεύτηκαν στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα), αλλά και στις εκατοντάδες δέντρων και φυτών που το τελευταίο διάστημα συστηματικά πρόσθεσε η Δημοτική αρχή Αλίμου στην παραλία και άλλα σημεία της πόλης.
Οι νέες φυτεύσεις είναι λεβάντες, δενδρολίβανα, σχίνοι, γκαζάνιες και λεπτόφυλλα ομορφαίνουν πλέον τη Λεωφόρο Κυθηρίων και κάνουν πιο “πράσινη” την καθημερινότητά των κατοίκων του Αλίμου..
Το δίκτυο αυτόματου ποτίσματος, που εγκαταστάθηκε ταυτόχρονα σε όλο το μήκος της νησίδας (από Λεωφ. Αλίμου έως Λεωφ. Ιωνίας), θα φροντίζει το πράσινο διαρκώς, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργασίες εμπλουτισμού στο τμήμα της νησίδας που είχε φυτευτεί παλαιότερα.
«Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει μεθοδικά για μια πιο πράσινη, πιο πολύχρωμη, πιο ποιοτική και πολιτισμένη πόλη» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του .

Exit mobile version