Πολύ σωστά λέει ο θυμόσοφος λαός μας ότι « στα δύσκολα , φαίνεται ο πραγματικός φίλος» .
Και αν κάπου , ποτέ αυτό δεν έχει διαψευστεί και …αιώνες τώρα εξακολουθεί να έχει απόλυτη ισχύ , είναι στο πεδίο της πολιτικής.
Τρανή επιβεβαίωση , η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας ,στο δήμο Βύρωνα , του καταξιωμένου γιατρού , Χρήστου Γώγου.
Την ώρα λοιπόν που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας , Νίκος Χαρδαλιάς , έδινε την άνιση και αδυσώπητη μάχη με τα θηριώδη μέτωπα των πυρκαγιών , σε Αττική , Εύβοια , Ηλία κλπ,βαλλόμενος πανταχόθεν από την αντιπολίτευση και είχε αφεθεί να σηκώνει μόνος αυτός απ΄όλη την κυβέρνηση στην πλάτη του ,την τεράστια αυτή ευθύνη, ο κ. Γώγος έκανε ακριβώς το αντίθετο , από αρκετούς που μέχρι τώρα «υμνούσαν» τον κ. Χαρδαλιά , αλλά έσπευσαν να κρυφτούν ή να τον λησμονήσουν.
Με ανάρτηση του , στα κοινωνικά δίκτυα , ο κ. Γώγος , υπενθύμισε σ΄όλους ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς , δείχνοντας τι πράττουν οι πραγματικοί φίλοι στα δύσκολα .
Έγραψε συγκεκριμένα , ο κ. Γώγος :
« Ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι ένα χαρισματικό άτομο που τον χαρακτηρίζει η μεθοδικότητα, η επιμονή,η αντοχή και η διορατικότητα ανάμεσα σε πολλά άλλα. Είναι απαράδεκτο άνθρωποι του τίποτα να ζητούν από τον πολεμιστή της πρώτης γραμμής να παραιτηθεί. Είναι ο άνθρωπος που όλα τα κόμματα θα ήθελαν να έχουν στο δυναμικό τους γιατί ξέρει να σχεδιάζει και να δίνει λύσεις.Μόνο οι μίζεροι αυτή την στιγμή θα ήθελαν την παραίτησή του. Παραίτηση από τι; Κατά παράκληση ανέλαβε την πολιτική προστασία γιατί απλά δεν υπήρχε καλύτερος. Γιατί απλά 12 χρόνια στο τιμόνι του ΣΠΑΥ έδειξε τι θα πει αγάπη για το βουνό. Χάρη σε αυτόν δεν θρηνήσαμε θύματα σε πλημμύρες, σε φωτιές αλλά και γίναμε θετικό σημείο αναφοράς για την διαχείριση της πανδημίας. Γενικά σε κάθε τί ανάδρομο που έτυχε σε αυτή την κυβέρνηση η οποία το διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο ο άνθρωπος κλειδί ήταν ο Νίκος. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάτι παραπάνω για τον άνθρωπο Νίκο και επειδή ο τοίχος είναι δικός μου και εσείς που με ακολουθείτε είστε φίλοι μου,θέλω να σας επιβεβαιώσω πώς αυτός ο άνθρωπος τρέχει για εσάς.
Μακρυά τα πολιτικά παιχνίδια από την πολιτική προστασία.
Εμπιστευτείτε αυτά που σας είπε και ας ευχηθούμε να παραμείνει σε αυτή την θέση για το καλό όλων, παρά το ότι είναι εις βάρος της υγείας του».

Προηγούμενο άρθροΣημαντική δωρεά στο Μαντούδι από το Δήμο Περιστερίου
Επόμενο άρθροΕπέτρεψε τις δια ζώσης συνεδριάσεις Δημοτικών –Περιφερειακών Συμβουλίων ,ο Βορίδης