Απ΄όλους τους αυτοδιοικητικούς αναγνωρίζεται το σημαντικότατο έργο που έχει επιτελέσει πανελλαδικά , ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος , Μανώλης Γραφάκος στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων:
Με την υλοποίηση ενός προγράμματος ” μαμούθ” -του μεγαλύτερου προγράμματος μετά το 1974, που αφορά την κατασκευή υπερσύγχρονων μονάδων και την εξάλειψη των τριτοκοσμικών παράνομων χωματερών του παρελθόντος , για τις οποίες η Ελλάδα πληρώνει σήμερα υπέρογκα ποσά ,σε πρόστιμα.
Από τη θέση του Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας , που κατέχει από το 2019 , ο κ.Γραφάκος κατάφερε αυτά που φάνταζαν σ΄όλους ακατόρθωτα.Σχεδιάζοντας , δρομολογώντας και υλοποιώντας σ΄όλη την χώρα έργα .
Ένα απ΄αυτά είναι και η κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στην Αιγιαλεία.
Ο ” πράσινος” δήμαρχος της Αιγιαλείας , στην τελετή υπογραφή της σχετικής σύμβασης κ. Καλογερόπουλος υπογράμμισε το σημαντικότατο έργο που επιτελεί ο κ. Γραφάκος .
Και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Γραφάκο, σημειώνοντας ότι “και αυτό το έργο, όπως και άλλα στον Δήμο Αιγιαλείας, φέρουν την προσωπική του σφραγίδα, καταδεικνύοντας ότι εκτός από την επιτυχημένη κυβερνητική πολιτική, τα πρόσωπα είναι αυτά που παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο”, όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο